Nyheder

IP Telefoni
15/12 2018 kl. 08:07
Vi tilbyder nu IP Telefoni med omstillingsanlæg i ...
Simplificer IT-strukturen på skolen med en iPad MDM-løsning ...
Vi kører i øjeblikket kampagnetilbud på etablering ...

FORTINET / MERU Networks

Fortinet

Billedresultat for fortinet

WIFI - Drivkraften I skolen i dag

Mobile enheder er nutidens blyant, papir og lærebøger til studerende i dag. Når hundredvis af elever med tablets, netbooks og laptops rammer skolens trådløse netværk på samme tid, kan der opleves store udfordringer med at få alle på nettet og få online-læring til at fungere som planlagt.

Er jeres skole klar til at hundredvis af mobile enheder skal på nettet på samme tid?

Vil de studerende være nødt til at vente, gå i tomgang og frakobles netværket, mens it-vejlederen desperat foretager fejlfinding af forbindelsesproblemer?
Hvad sker der, hvis dårlig Wi-Fi forhindrer nogle elever fra at deltage i eksamener og afgagnsprøver online?

Når teknologien svigter afbrydes alle undervisningsforløb, og indlæringen afbrydes.
Med et trådløst LAN fra Fortinet/Meru, vil dit netværk ikke være problemet, det er løsningen!
Uanset om hvilken undervisningsform du foretrækker; gruppearbejde, klasseundervisning eller andre former, sikrer Meru Wi-Fi fair og pålidelig adgang til undervisningsmaterialer, programmer og online ressourcer.

Skolen kan hurtigt give en bruger på enhver enhed, nem og sikker adgang, selv når eleverne medbringe deres egne enheder og alle på skolen skal forbinde på én gang.
En jævn, kontinuerlig og hurtig forbindelse til alle elever og lærere, hvad enten de sidder i klassen, går på biblioteket, mediateket eller opholder sig i en fyldt sal.
Digital læring fungerer, når Wi-Fi fungerer.

Giv jeres elever adgang til uafbrudt læring med Fortinet/Meru Education Wi-Fi netværk.

Som Fortinet/MERU Partner, tilbyder vi at udarbejde dækningsplaner ud fra skolens fysiske forhold, tilbud samt levering og montering af et nøgleklart wifi netværk.

Tag endelig kontakt til os - ring eller mail på 29 72 74 90 – eller mogens@sanders.dk og aftal et besøg, hvor vi kan få afdækket jeres muligheder og behov.