Nyheder

IP Telefoni
15/12 2018 kl. 08:07
Vi tilbyder nu IP Telefoni med omstillingsanlæg i ...
Simplificer IT-strukturen på skolen med en iPad MDM-løsning ...
Vi kører i øjeblikket kampagnetilbud på etablering ...

SmartShare


Få elever, der bruger fildelingsprogrammer (peer-to-peer) eller downloader musik eller filmklip på YouTube,  kan belaste internetforbindelsen så meget, at det tager evigheder for deres klassekammerater, at søge oplysninger på internettet til en opgave eller andet.
Nogle skoler forsøger at løse problemet med dyre overvågningsløsninger. Men det betyder blot, at de unge med deres IT-kendskab vil forsøge at omgå disse systemer på alle tænkelige måder. Det betyder, at der skal investeres i en række serviceaftaler, overvågning og softwareopdateringer, for at kunne holde en forbindelse til internettet for alle brugere.

Med SmartShare Systems'  WAN-optimeringsløsninger fordeles båndbredden automatisk og 100% retfærdigt mellem alle brugere, og sikrer således hastighed til internet og e-mails samtidig med, at der er båndbredde nok til online-spil og peer-to-peer.

Båndbredden tilpasses automatisk hver bruger - både før og efter at de kobler sig på nettet. Vi tilbyder løsninger til alle størrelser af netværk og brugere - tag blot kontakt på 29 72 74 90 og hør om mulighederne.

Her er lige et par cases fra et par af de skoler som vi har leveret SmartShare til:

Frederiksberg Friskole

Hørsholm Lille Skole