Microsoft Office 365

Få en fælles IT-platform, som gør det lettere for eleverne at samarbejde.

I samarbejde med Microsoft kan Sanders IT Service tilbyde fulde Microsoft-licenser og login til Office 365 til særdeles attraktive skolepriser. Samarbejdet indebærer, at Microsoft Office 365 får en pædagogisk brugerflade, at der etableres klasse- og holdsider, og at elever og lærere får adgang via ægte UNI-Login med single signon.

Microsoft Office 365 inkluderer blandt andet Word, PowerPoint, Excel og OneNote, og løsningen giver elever og lærere en række fordele:

  • Eleverne kan medbringe deres egen iPad, PC, MAC eller tablet, hvilket giver skolen besparelser på 30-70% på lokalt installeret IT
  • Eleverne har mulighed for at arbejde på tværs af flere enheder direkte fra en browser, og flere brugere kan arbejde sammen på det samme dokument
  • Skolen sparer udgifter til server, lagerplads og vedligeholdelse
  • Der frigøres tid til IT-vejlederne, så de kan koncentrere sig om de pædagogiske udfordringer på skolen og om at integrere IT i undervisningen.
  • Løsningen giver en fleksibel infrastruktur med adgang til alle dokumenter, e-mail og kalender både på skolen og derhjemme.

For at forbedre udseendet på platformen, øge brugervenligheden og gøre det muligt at anvende UNI-LOGIN samarbejder vi med EasyIQ og SmartShare Systems, som har udviklet løsninger til dette.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Marketing by