Trådløst netværk

Wi-Fi 6 - hurtigt netværk med stabil dækning på hele skolen.

Elever, der bliver smidt af netværket under prøver. Lyd og video, der ikke kan indlæses. Printer-jobs, der blokerer netværket, og som tager evigheder at afslutte. Kan du nikke genkendende til de problematikker?

Mobile enheder er nutidens blyant, papir og lærebøger for elever i dag, men når hundredvis af elever med tablets, netbooks og laptops bruger skolens trådløse netværk samtidig, kan det give problemer i form af reduceret hastighed og manglende dækning.

Hos Sanders IT Service er vi som nogle af de første i landet ved at udrulle den nyeste standard, Wi-Fi 6. Det er vi, fordi vi ønsker at tilbyde den bedste løsning til vores kunder, og Wi-Fi 6 har en række fordele:

  • Hastighed: Wi-Fi 6 kan levere en femdobling af hastigheden i forhold til ældre generationer af Wi-Fi.
  • Bedre udnyttelse: Hvert access point sender 5-600 mbit net ud, mod tidligere 60-100 mbit. Det betyder en bedre udnyttelse af netværket.
  • Stabilitet: Risikoen for et overbelastet net elimineres, da Wi-Fi 6 har teknologi, der sikrer stabiliteten, så kvaliteten af forbindelsen vil være mere konstant, og både eksaminer, printerjobs og den daglige undervisning kan køre gnidningsfrit.
  • Øget effektivitet: Wi-Fi 6 er ikke kun hurtigere, men også mere effektiv. Det betyder f.eks., at strømforbruget er lavere end hos ældre standarder.

Vi har i foråret 2022 opsat Wi-Fi 6 hos Sct. Joseph Søstrenes skole i Charlottenlund, der hidtil har kørt med to generationer ældre netværk.

Rasmus Stockmar, der er IT-vejleder på skolen fortæller:
“Wi-Fi 6 betyder rigtigt meget for trafikken – der opstår ikke flaskehalse, når flere elever bruger netværket til f.eks. grafik eller print under eksamen.

Vi fik opsat Wi-Fi 6 en uge før eksamen, og alt gik fuldstændigt uproblematisk. Vi er nu derfor i gang med en større udrulning til hele skolen, hvor vi indtil videre har opgraderet fra 5. klasse, hele udskolingen, samt salen hvor vi afholder prøver.”

Hos Sanders IT Service anbefaler vi særligt Wi-Fi 6 de steder, hvor dækningen ikke er særlig god. Hvor I oplever, elever bliver smidt af, der er lang ventetid på at kunne afspille videoer, eller der er problemer med at indlæse webadresser.

Hvorfor vælge os
Sanders IT Service kan installere og servicere et driftssikkert trådløst netværk fra leverandørerne Fortinet og Zyxel, der er blandt de førende i Danmark. Med det trådløse netværk sikres en pålidelig adgang til undervisningsmaterialer, programmer og onlineressourcer, så undervisningsforløb ikke hindres eller afbrydes på grund af svigtende netværk.

Skolen får en jævn, kontinuerlig og hurtig forbindelse til alle elever og lærere, hvad enten de sidder i klassen, går på biblioteket, mediateket eller opholder sig i en fyldt sal. Samtidig giver netværket brugerne nem og sikker adgang fra alle enheder, herunder elevernes egne tablets og computere.

I samarbejde med Fortinet og Zyxel kan vi udarbejde dækningsplaner ud fra skolens fysiske forhold og efterfølgende levere og montere nøgleklart netværk til skoler af alle størrelser. Vi tager os naturligvis af projektet fra start til slut, herunder møde med elektriker og pedel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Marketing by