Trådløst netværk

Få hurtigt netværk med stabil dækning på hele skolen.

Mobile enheder er nutidens blyant, papir og lærebøger for elever i dag, men når hundredvis af elever med tablets, netbooks og laptops bruger skolens trådløse netværk samtidig, kan det give problemer i form af reduceret hastighed og manglende dækning.

I Sanders IT Service kan vi installere driftsikkert netværk fra leverandøren Fortinet, der er blandt de førende i Danmark. Med det trådløse netværk sikres en pålidelig adgang til undervisningsmaterialer, programmer og onlineressourcer, så undervisningsforløb ikke hindres eller afbrydes på grund af svigtende netværk.

Skolen får en jævn, kontinuerlig og hurtig forbindelse til alle elever og lærere, hvad enten de sidder i klassen, går på biblioteket, mediateket eller opholder sig i en fyldt sal. Samtidig giver netværket brugerne nem og sikker adgang fra alle enheder, herunder elevernes egne tablets og computere.

I samarbejde med Fortinet kan vi udarbejde dækningsplaner ud fra skolens fysiske forhold og efterfølgende levere og montere nøgleklart netværk til skoler af alle størrelser. Vi tager os naturligvis af projektet fra start til slut, herunder møde med elektriker og pedel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev