Er du mobilkunde hos os?

Så har du for nyligt fået en mail om, at du ganske gratis har fået 5G, mere data i din pakke, samt at du nu har fri tale/SMS/MMS, når du rejser i 63 lande udenfor EU.

Er du ikke allerede kunde hos os, men kunne du tænke dig at blive det, kan du ringe på 29727490 for at få et uforpligtende tilbud.

Vi leverer både mobil og IP-telefoni, bredbåndsløsninger og fibernet.

IP-telefoni giver øget stabilitet, bedre overblik og en række nye anvendelsesmuligheder. Det er eksempelvis muligt at sætte omstillingsanlægget op, så sekretæren og bogholderen hver har en bordtelefon, mens kontorets øvrige ansatte har mobiltelefoner.

Det gør det muligt for både sekretær og bogholder hurtigt at stille opkald videre til skoleleder, pedel og andre ansatte, der herefter vil modtage opkaldet direkte på deres mobiltelefon.

Via en app på telefonen kan hver mobilbruger styre alt om sit nummer og til- og afmelde sig køen på omstillingsanlægget.

Vi sørger naturligvis for support og oplæring af den medarbejder, som skal stå for indtaling af beskeder, lave ferielukninger m.v.

Vil I gerne have et uforpligtende tilbud på at få telefoni, eller på at få en samlet løsning med internet og telefoni, så kontakt Mogens ved at sende en mail til mogens@sanders.dk, eller ring på tlf. 29727490.