Bogholdervikar

Få hjælp hvis der er udfordringer med bogholderi, eller hvis I over en kortere eller længere periode står uden bogholder på skolen. Vi varetager gerne både enkelte opgaver samt hele bogholderifunktionen.

 

Bogholderi

Tilpasset jeres behov

Har I brug for en vikar, der kan køre jeres bogholderi eller administration i kortere eller længere tid? 

Vi hjælper skoler med en bred vifte af opgaver inden for blandt andet regnskab, budget, lønberegning, elevkartotek, bogholderi og oplæring af medarbejdere på kontoret.

I bestemmer selv, hvor mange timer om måneden, vi skal hjælpe, samt hvilke opgaver I ønsker hjælp til.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop jer, samt for at få en skræddersyet pris.

Regnskab

Budget

Elevkartotek

Bogholderi

Undervisning og oplæring

Vikarfunktion i forbindelse med skolesekretær/bogholders fratrædelse

Udliciter alt

Vi tilbyder også at varetage hele sekretær- og bogholderifunktionen for mindre skoler, som ikke har mulighed eller ressourcer til at varetage opgaverne selv. Det klares gennem adgang til skolens hostede løsning og afregnes kvartalsmæssigt i forhold til det aftalte timetal.

Hør mere

Udtalelser

Det siger andre

Vi bruger Sanders IT Service meget i forbindelse med løn og bogholderi, og vi er simpelthen så glade for den store hjælp, Finn Thomsen yder. Han har omfattende kendskab til alt det, vi som skole skal gennemgå i et årshjul, og det letter vores arbejde.

Pia Drabowicz

Bjørns Internationale Skole

Med Finn som bogholdervikar og lønsupport har vi altid en at ringe til, og der er ikke sygdom på samme måde, som der kan være ved en medarbejder. Vi er glade for at kunne drage fordel af hans store viden, og vi er meget trygge ved hans indsats.

John Hansen

Sct. Joseph Søstrenes skole