Trådløst netværk

Er du træt af langsomt net, problemer ved print og prøver, og er der steder på skolen, der er kendt for at have dårligt signal? Hos Sanders IT Service tilbyder vi et hurtigt netværk med stabil dækning på hele skolen, og vi sørger for det altid fungerer.

Wi-Fi 6

Farvel til langsomt net

En femdobling af hastigheden på netværket – lyder det som noget, du kunne tænke dig, så læs med her.

Du har måske oplevet frustrationen over elever, der bliver smidt af netværket under en terminsprøve eller en eksamen. Elever, der ikke kan indlæse videoer, hvor der er forsinkelser på lyden, eller hvor det tager uendeligheder at printe til de skriftlige eksaminer?

Det er nu fortid. Wi-FI 6 leverer et kraftigt og stabilt trådløst netværk, der eliminerer risikoen for et overbelastet net til eksamen.

Vil du have et uforpligtende tilbud? Vi tilbyder at komme gratis ud og vurdere den bedste Wi-Fi løsning og opsætning for jer.

Stabilt og kraftigt netværk

Op til femdobling af hastigheden

Vi sørger for det dækker hele skolen

Support i tilfælde af udfordringer

Ingen spildtid hos jer

Et problemfrit skifte

“Wi-Fi 6 betyder rigtigt meget for trafikken – der opstår ikke flaskehalse, når flere elever bruger netværket til f.eks. grafik eller print under eksamen. Sct. Joseph Søstrenes skole i Charlottenlund fik opsat Wi-Fi 6 en uge før eksamen, og alt gik fuldstændigt uproblematisk. Vi er nu derfor i gang med en større udrulning til hele skolen, hvor vi indtil videre har opgraderet fra 5. klasse, hele udskolingen, samt salen hvor vi afholder prøver.”

– Rasmus Stockmar

4 fordele ved nyt Wi-Fi

Hos Sanders IT Service er vi som nogle af de første i landet ved at udrulle den nyeste standard, Wi-Fi 6. Det er vi, fordi vi ønsker at tilbyde den bedste løsning til vores kunder, og Wi-Fi 6 har en række fordele:

Hastighed

Wi-Fi 6 kan levere en femdobling af hastigheden i forhold til ældre generationer af Wi-Fi.

Bedre udnyttelse

Hvert access point sender 5-600 mbit net ud, mod tidligere 60-100 mbit. Det betyder en bedre udnyttelse af netværket.

Stabilitet

Risikoen for et overbelastet net elimineres, da Wi-Fi 6 har teknologi, der sikrer stabiliteten, så kvaliteten af forbindelsen vil være mere konstant, og både eksaminer, printerjobs og den daglige undervisning kan køre gnidningsfrit.

Øget effektivitet

Wi-Fi 6 er ikke kun hurtigere, men også mere effektiv. Det betyder f.eks., at strømforbruget er lavere end hos ældre standarder.

Udtalelser

Det siger andre

Det er guld værd for os, at vi har et stabilt, trådløst netværk over hele huset. Sanders kom forbi for at vurdere, hvordan vi kunne få det bedste internet, og vi oplevede, de var reelle og ærlige.

Frederik Bak

Daghøjskolen Randers

Vores bygninger er placeret med afstand mellem sig, og derfor kan vi ikke bare føre kabler rundt. Vores oplevelse var, at Sanders var meget proaktive og havde blik for, hvordan det bedst kunne løses.

Poul Hansen

Rudolf Steiner Skolen i Aarhus