Om os

Sanders IT Service er specialiseret i IT-drift, bogholderi og administration til skoler. Vi har siden etableringen i 1996 hjulpet mere end 140 skoler med alt fra opsætning af trådløst netværk til at lave løn for medarbejderne.

Som tidligere folkeskolelærere kender vi skoleverdenen indefra, og vores løsninger er specialtilpassede til forholdene på landets skoler. Vi har viden om alt, der rører sig på skolerne i forhold til IT og lovgivning, og vi er til enhver tid opdaterede på de seneste cirkulærer fra Undervisningsministeriet.

Hvem møder du?

Når du er i kontakt med Sanders IT Service, får du typisk fat i en af følgende tre personer:

Mogens Sander
Mogens har stiftet Sanders IT Service og har tidligere været ansat i Dansk Skoledata i 10 år. Han har siden 1996 arbejdet med Microsoft-servere og internt og eksternt netværk, og han ved alt om hostede løsninger, firewalls, fibernet, trådløst netværk, netværksløsninger og IP-telefoni. Du får typisk Mogens i telefonen, når du ringer for at få hurtig support til  problemer, som brugerne måtte sidde med.

Ring direkte til Mogens på 29 72 74 90 eller skriv på mogens@sanders.dk

Rasmus Stockmar
Rasmus har en lang karriere bag sig inden for skoleverdenen som både lærer, IT-vejleder og webudvikler. Han ved alt om administration af iPads, Office365, IP-telefoni, trådløst netværk, opsætning og support af undervisningsnetværk samt vedligeholdelse og drift af skolecomputere. Du møder typisk Rasmus, når han er rundt på skolerne for at opsætte diverse installationer og yde IT-support til administration, elever og lærere.

Ring direkte til Rasmus på 29 90 74 90 eller skriv på rasmus@sanders.dk

Finn Thomsen
Finn har arbejdet med IT-løsninger og programudvikling siden 1988 og er tidligere indehaver af Dansk Skoledata. Han er en kapacitet inden for skoledrift, og han ved alt om skolers meget specielle forhold inden for løn, regnskab og bogholderi på skolerne. Du får typisk fat på Finn, når det drejer sig om support og assistance inden for løn, finans, elevbogholderi og skoleadministration.

Ring direkte til Finn på 29 91 74 90 eller skriv på finn@sanders.dk

Bag Mogens, Rasmus og Finn sidder en stor stab af teknikere, som døgnet rundt sørger for drift og vedligeholdelse af vores servere og ydelser.

Certificeringer

2001 ZYXEL Certificering – ZCNE (ZYXEL Certified Network Engineer)
2002 Microsoft Certificering – MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator)
2002 Microsoft Certificering – MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer)
2006 ZYXEL certificering – ZCNA (ZYXEL Certified Network Engineer Advanced)
2007 ZYXEL Authorised Reseller
2008 ZYXEL ZCNE Security Level 2 certified
2009 ZYXEL ZyWALL USG certified
2010 ZYXEL Authorized Partner
2011 Microsoft Authorized Education Reseller
2015 Certificeret Flexfone-forhandler

Partnere

Flexfone
Fortinet
SmartShare Systems
ZYXEL
EasyIQ
Curanet
ABOOK
AV Distribution

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Marketing by