Microsoft Office 365

Få attraktive Microsoft Office 365 licenser, en pædagogisk brugerflade, mulighed for at elever kan arbejde på egen PC, MAC eller tablet, og adgang til dokumenter, e-mail og kalender fra både skolen og eget hjem.

Fordele

Attraktive skolepriser

Ønsker I adgang til Word, PowerPoint, Excel og OneNote?
I samarbejde med Microsoft tilbyder vi fulde Microsoft-licenser og login til Office 365 til særdeles attraktive skolepriser.

Vores Microsoft 365-licenser er for dig, der ønsker en pædagogisk brugerflade, der gør det nemt for alle at arbejde i programmerne. Vi hjælper med at frigøre tid hos IT-vejlederne, så de kan fokusere på de pædagogiske IT-opgaver, og vi sikrer, at alt kører gnidningsfrit via vores online support.

Det indebærer blandt andet, at vi etablerer klasse- og holdsider, samt at elever og lærere får adgang via ægte UNI-Login med Single SignOn.

Besparelser på 30-70 procent

Arbejd på tværs af flere enheder

Spar udgifter til server, lagerplads og vedligeholdelse

Frigør tid hos IT-vejledere

Adgang både på skolen og derhjemme

Brugervenlighed i top

“Mogens er meget proaktiv, og er altid nem at få fat på. Desuden er det en stor tryghed for os at vide, at GDPR og IT-sikkerhed er i top, uden vi går på kompromis med brugervenligheden. Vi kan nemt tilgå dokumenter og andet materiale, hvor end vi er, og det gør en stor forskel i vores daglige arbejde.”

 – Poul Fasdal, Rudolf Steiner Skolen i Aarhus

 

Fleksibilitet

Store besparelser

Lokalt installeret IT er både en tung udgift i budgettet, og det kan kræve store ressourcer at holde det løbende opdateret, sikkert og tilgængeligt.

Med vores licenser til Microsoft får eleverne mulighed for at medbringe deres egen tablet, PC eller MAC. Det giver jer besparelser på 30 til 70 procent i forhold til lokalt installeret IT.

Desuden har eleverne mulighed for at arbejde på tværs af flere enheder direkte fra en browser, og flere brugere kan arbejde på samme dokument.

I sparer udgiften til server, lagerplads og vedligeholdelse, samtidig frigøres der tid hos IT-vejlederne, så de kan koncentrere sig om de pædagogiske udfordringer på skolen, og om at integrere IT i undervisningen.

Løsningen giver en fleksibel infrastruktur med adgang til alle dokumenter, e-mail og kalender – både på skolen og derhjemme.

Kursus

Vil du gerne have overblik over mulighederne i Microsoft Office365, og vil du blive bedre til at bruge det? Få besøg af vores konsulent og få tips og tricks til, hvordan du f.eks. opretter fællesmapper, opgaver, deler dokumenter og meget mere. Der er både mulighed for at lærere og IT-vejledere kan være med, ligesom vi også kan skræddersy det til en specifik medarbejder eller medarbejdergruppe.

Hør mere

Udtalelser

Det siger andre

At have en særskilt IT-afdeling, hvor man hele tiden er up to date er både en udfordring, og har store omkostninger. Hos Sanders får vi gode, stabile og sikre løsninger, der gør os trygge, og som virker.

Frederik Bak

Daghøjskolen i Randers

Vi har nu brugt Sanders i over 15 år, og vi må sige, at tingene bare kører. Mogens er proaktiv, professionel og altid meget hurtig. Samarbejdet gør, vi har færre bekymringer, og at vi altid har den bedste løsning.

John Hansen

Sct. Joseph Søstrenes Skole i Nykøbing