Mail Exchange-løsning

Har du et ønske om at gøre det lettere at få overblik over arbejdet, og vil du gerne gøre det nemt for skolens medarbejdere at tjekke deres e-mail og kalender fra alle enheder? Læs mere om vores løsning, der er brugervenlig uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Overblik

Sikkert og nemt

Det kan være rigtigt svært at booke møder, hvis ikke sekretæren har adgang til skolelederen og øvrige ansattes kalendere, ligesom det kan være svært for sekretæren at vurdere, hvornår folk er optagede.

Vil du gerne forbedre samarbejdet på kontoret, og samtidig have en løsning, hvor alle skolens medarbejdere har adgang til både e-mail og kalender, uanset hvor de er?

Med vores Mail Exchange-løsning kræves det blot en internetadgang for at kunne holde sig ajour med aftaler, kontaktpersoner og e-mails. Sekretæren kan desuden se alles kalendere, og kan også se, om de er optagede. Det gør det nemt at booke med og få arbejdsgangen på kontoret til at flyde bedre. 

Løsningen kommer med et virus- og spamfilter, og alle e-mails gemmes centralt på servere i vores datacenter. Det gør det muligt for os at gendanne data fra backup, hvis det måtte blive nødvendigt.

Adgang fra alle enheder med internet

Sekretær-adgang til alle kalendere

Se om folk er optagede

Virus- og spamfilter

Sikker back-up af alle e-mails