IP-telefoni

IP-telefoni gør det muligt for f.eks. sekretæren og bogholderen hurtigt at stille opkald videre til mobiltelefoner. Funktionen kan styres via app på telefonen. Vi tilbyder både oplæring og løbende support. Udbydes i samarbejde med Flexfone.

IP-telefoni

Stabilitet og overblik

IP-telefoni giver øget stabilitet, bedre overblik og en række nye anvendelsesmuligheder. Det er eksempelvis muligt at sætte omstillingsanlægget op, så sekretæren og bogholderen hver har en bordtelefon, mens kontorets øvrige ansatte har mobiltelefoner.

Det gør det muligt for både sekretær og bogholder hurtigt at stille opkald videre til skoleleder, pedel og andre ansatte, der herefter vil modtage opkaldet direkte på deres mobiltelefon.

Via en app på telefonen kan hver mobilbruger styre alt om sit nummer og til- og afmelde sig køen på omstillingsanlægget.

Vi sørger naturligvis for support og oplæring af den medarbejder, som skal stå for indtaling af beskeder, lave ferielukninger m.v.

Statistik over telefonopkald

Fungerer med både bord- og mobiltelefoner

Mulighed for opsætning af ferielukning

Styring via app på mobiltelefonen

I samarbejde med Flexfone der har +30.000 brugere

Eksempler på telefoner

Både telefonen Yealink T57W og Yealink W60 fungerer med IP-telefoni. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, hvis du ønsker yderligere indblik i mulighederne.

Hør mere

Udtalelser

Det siger andre

Vi har i over 20 år haft et glimrende samarbejde med Sanders IT Service. Der er en stor forståelse for, at vi er skolefolk og ikke it-eksperter, og det er en velsignelse, at man kan ringe og få hjælp døgnet rundt. Jeg vil absolut anbefale dem til andre skoler.

Pia Drabowicz

Bjørns Internationale Skole

Samarbejdet med Sanders IT Service har kørt godt i rigtigt mange år. Det er altid muligt at få fat i dem, og de er gode til at gøre opmærksom på, når noget skal opdateres eller udskiftes. Man oplever altid, at man bliver taget alvorligt som kunde.

Henrik Korinth

Sankt Annæ Skole