Bjørns Internationale skole

“Vi har arbejdet sammen med Sanders i over 20 år, og de er vores forlængede IT-‘arm’. De hjælper os med alt fra IT og netværk til løn og administration, og vi vil anbefale dem til alle.”

– Pia Drabowicz, skoleleder Bjørns Internationale Skole

Oplevelse

En problemfri hverdag

“For os er Finn og Mogens det perfekte makkerpar. Der går ikke mange minutter, før de ringer tilbage, og deres løsninger har gjort vores dagligdag meget nemmere.

Løsningen med fjernskrivebord giver os en dejlig frihed, da jeg f.eks. kan løse nogle opgaver, inden jeg møder ind om morgenen, ligesom jeg kan vælge at skyde nogle ting og tage det hjemmefra om aftenen.

Takket være Sanders IT Service kan vores medarbejdere koncentrere sig om det, de er bedst til, mens Sanders tager sig af de opgaver, hvor de er eksperterne. Vi giver dem vores varmeste anbefaling.”

– Pia Drabowicz, skoleleder Bjørns Internationale Skole

Udtalelse

Kun et opkald væk

“Vi kan slet ikke undvære Sanders. De er professionelle, har styr på det, vi som skole skal gennemgå i et årshjul, og er der nedbrud bliver der rettet op på det på ingen tid. De er altid nemme at komme i kontakt med, og hjælpen er altid kun et opkald væk. Vi bruger dem, da vi ved, vi kan regne fuldstændig med dem, og de har fingeren på pulsen.

Hvis vi har behov for reperationer, har de også folk i København, de sender ud til os, og vi skal aldrig vente i særlig lang tid, før eventuelle udfordringer er løst. Særligt vores sekretær har stor glæde af Finn, der med sin enorme viden om bogholderi, administration og løn kan svare på alle spørgsmål, vi måtte have.”

– Pia Drabowicz, skoleleder Bjørns Internationale Skole