Daghøjskolen i Randers

“Lige fra start har vores dialog med Sanders IT Service været god, og alt kører gnidningsfrit. De er nemme at komme i kontakt med, og de løser alle problemer hurtigt over telefonen.”

– Frederik Bak, udviklingschef Daghøjskolen Randers

Oplevelse

Holdbare løsninger

“Hos Sanders har vi oplevet at få en ‘hele vejen rundt’-løsning, der har gjort vores dagligdag nemmere. Vores oplevelse er, at de er reelle, og ikke forsøger hverken at over- eller undersælge. Vi har en god dialog, og de er altid nemme og hurtige at komme i kontakt med.

En af de ting vi er mest glade for er, hvor proaktive og opmærksomme de er. F.eks. har vi takket være dem et stabilt trådløst netværk over hele huset, og det skyldes, at de kom ud og gennemgik skolen og rådgav os om den rigtige løsning for os. Vi er trygge ved deres vejledning, og oplever, at deres løsninger er gode og holdbare.”

– Frederik Bak, udviklingschef Daghøjskolen Randers

Udtalelse

IT – gjort nemt

“At have en særskilt IT-afdeling, hvor man hele tiden er up to date er en udfordring, og det har desuden store omkostninger. Ved at have Sanders IT Service til at varetage vores IT- og netværksopgaver, kan vi koncentrere os om vores kerneopgaver.

Jeg oplever, at IT-opgaver tager en brøkdel af den tid, de gjorde før. Vores løsning med fjernskrivebord gør eksempelvis, at det er meget hurtigt at sætte en computer op.

At vi så derudover ikke skal bekymre os om sikkerheden, fordi Sanders IT Service tager sig af det er en gave i vores daglige arbejde. Helt grundlæggende har de ansvaret driftmæssigt, og de opgaver vi selv skal varetage er så simple, at det ikke trækker store ressourcer fra os.”

– Frederik Bak, udviklingschef Daghøjskolen Randers