iPad Management

Med kun et enkelt klik kan I slippe for forstyrrende elementer på elevernes egne iPads ved hjælp af tidsindstillede gruppepolitiker. I kan desuden rulle programmer ud på alle elevernes iPads på én gang – i løbet af få minutter.

Styr centralt

Brugervenlig løsning

At opdatere og administrere iPads kan være en omfattende opgave, og desuden kan elevernes iPads risikere at være et forstyrrende element i undervisningen, hvor f.eks. Siri uønsket kan starte op, eller eleverne kan tage billeder i situationer, det ikke er ønsket.

Med en iPad Management-løsning er det nemt at administrere både skolens og elevernes egne iPads fra centralt hold.

Løsningen gør det muligt at aktivere og tidsindstille gruppepolitiker, såsom at elevernes kamera skal slukkes i en given periode, eller at Siri skal deaktiveres.

I får desuden også mulighed for med ganske få kliks at købe apps gennem Apples App Store med skolerabat, og derefter rulle dem ud på hundredevis af iPads på én gang.

Administrer iPads centralt

Rul apps ud på flere iPads på én gang

Aktiver og tidsindstil gruppepolitiker

Flyt og genbrug app-licenser

Vi tilbyder realtids-support

Det siger andre

“Hvis der er nogle problemer, kontakter vi Mogens via supporten, som hurtigt kigger på det og løser det. At vi altid har en at ringe til, og at fejlsøgningen er så hurtig gør vores arbejde nemmere, og vi oplever hverdagen som bekymringsfri, fordi vi ved, det bare fungerer.” 

– John Hansen, Sct. Joseph Søstrenes Skole

 

Fleksibilitet

Spar penge på indkøb

iPad Management-løsningen gør det desuden også nemt at flytte og genbruge app-licenser fra én gruppe af iPads til en anden. Dermed sparer I penge på indkøb. Alt sammen foregår online, så planlægning, indkøb og udrulning kan ske i god tid.

Skulle der opstå problemer, sidder vores konsulent klar til at hjælpe jer direkte på skærmen.