Rudolf Steiner Skolen i Aarhus og HF

“Det største plus er, at Sanders altid er til at få fat i, og hvis de ikke tager den, går der få minutter, før de ringer tilbage. Desuden er det en tryghed i forhold til sikkerheden, at Sanders sikrer, at alt lever op til GDPR-krav, at vi kan sende krypterede mails, og at vi ikke skal bekymre os om risikoen for at blive hacket.”

– Poul Fasdal, administrativ leder Rudolf Steiner Skolen Aarhus

Oplevelse

Løsningsorienterede

“Vi oplever, at Mogens er meget troværdig, og at Sanders IT Service er meget nem at komme i kontakt med. De er meget løsningsorienterede, og det er aldrig et spørgsmål, om vi kan det, men i stedet hvordan vi gør det.

De sørger for at tænke over de ting, vi ikke selv er opmærksomme på, som f.eks. hvor printere og lignende skal opsættes for at vores hverdag bliver så nem som mulig.

– Poul Fasdal, administrativ leder Rudolf Steiner Skolen Aarhus

Udtalelse

Proaktivitet er nøgleordet

Når vi nogle gange er stødt på udfordringer, et eksempel kunne være senest da vi oplevede, nogle elever fandt det udfordrende at printe. Der kom Mogens hurtig med en løsning, hvor han opsatte et link, eleverne blot skal klikke på, og den slags løsninger kommer han selv med, bare vi præsenterer vores udfordring. Det gør det nemt og trygt at bruge Sanders IT Service.

Desuden oplever vi, at Mogens altid er proaktiv og opdateret med den nyeste viden, og vi kan dermed undgå at bruge ressourcer på opgaver, der alligevel ikke er vores spidskompetence.

– Poul Fasdal, administrativ leder Rudolf Steiner Skolen Aarhus