Pakkeløsninger

Som kunde hos os tilbyder vi en alt-i-en løsning, hvor vi både kan varetage administration, IT, bogholderi og løn. Du har én kontaktperson, og vi sørger for, at tingene virker.

Se vores pakker

Alt-i-en

Pakkeløsninger

Bogholderi, administration og løn

Vi kan stå for alle opgaver, der har med bogholderi, administration og løn at gøre, så I er sikre på, at alt er korrekt og afstemt.

Vi hjælper både i en kortere og længere periode, og tilpasser opgaver og timeantal til netop jeres behov.

Eksempler på opgaver kan blandt andet være budget, elevkartotek,  lønberegning, regnskab, oplæring af medarbejdere og bogholderi.

Få en skræddersyet pris her

Bogholderi, administration løn og IT

Saml udvalgte eller alle opgaver inden for IT, løn, administration og bogholderi.

Vi opsætter fjernadgang, så I har adgang uanset hvor I er i verden, hvis bare der er internet. Via den fjernadgang kan vi også håndtere opgaver inden for både løn, bogholderi og administration.

Vi tilbyder desuden at hjælpe med alt fra back-up og sikkerhed til Office 365 og iPad management.

Hør mere om mulighederne

IT og netværk

Overlad alle relevante opgaver inden for IT og netværk til os.

Vi opsætter blandt andet stabilt netværk, og tilbyder opsætning af lynhurtig Wi-FI på skoler, samt fiberløsninger på både skoler og hjemmearbejdspladser. Desuden varetager vi alle opgaver inden for support, vedligehold og øvrig opsætning af tekniske IT- og netværksløsninger.

Kontakt os for at høre mere om, hvilke opgaver vi kan løse for jer.

Få en skræddersyet pris

Hør mere

Skræddersyede pakker

Har du et specifikt behov for hjælp, der ikke passer ind i en af de eksisterende pakker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyer gerne en pakke til netop dig, og giver dig en skarp pris.