Fiberløsning

Få lynhurtigt internet både på skolen og på lærernes hjemmearbejdspladser.

Klar til brug

Stabilt og hurtigt net

I samarbejde med Flexfone leverer vi fiberløsninger til både skole og medarbejdere med stor hastighed og høj stabilitet. Løsningen er perfekt til både store og små skoler.

Forbindelserne leveres via TDC, og vi varetager både installation og den løbende vedligeholdelse af forbindelserne. Linjen leveres naturligvis klar til brug.

Forud for installationen gennemgår vi jeres nuværende abonnementer på internet og telefoni sammen med jer og finder en ny løsning for de ting, I har brug for, ligesom vi sløjfer gamle og utidssvarende abonnementer. I forbindelse med installationen sørger vi naturligvis også for konfiguration af skolens firewall, SmartShare m.v.

Linjen leveres klar til brug

Perfekt til både store og små skoler

Fiberinternetforbindelser med alle hastigheder

Arbejd lige så godt hjemme som på skolen

Vi varetger installation og vedligehold

Pakkeløsning

Vi tilbyder en samlet IT- og netværksløsning til en favorabel pris, hvor vi varetager både netværk, håndterer fjernskrivebord, tager back-up og yder support.

Læs mere

Udtalelser

Det siger andre

Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Tingene kører bare, og hvis man ringer med et problem, bliver det fikset med det samme – også i weekenden. Sanders IT Service er uden tvivl de bedste på markedet, og jeg anbefaler dem gerne til andre skoler.

Gitte Olsen

Michael Skolen

Vi er superglade for Sanders IT Service, som bl.a. står for vores netværk. Problemer bliver løst lynhurtigt, og de har altid tid, hvis man ringer med et spørgsmål. Det er også fedt, at de kan hjælpe med alt fra printeropsætning til bøvl med elevernes computere.

Kaj Jessen

Kaptajn Johnsens Skole