Hvordan opretter man fællesmapper, opgaver, og hvordan deler man dokumenter?

Spørgsmålene kan være mange, når det kommer til Microsoft Office 365. Der er nemlig et hav af muligheder, men som lærer eller IT-vejleder kan det være svært at have tid til at sætte sig ind i alt.

Derfor tilbyder vi, at I kan få besøg af vores konsulent Rasmus Stockmar, der vil give jer overblik over alle mulighederne.

Han deler tips og tricks, og vil afholde et mini-kursus for f.eks. administrationen, lærere og/eller IT-vejledere, så I kan udnytte Microsoft Office 365 til både at arbejde hurtigere og mere effektivt.

Ønsker I at booke et mini-kursus?
Selvom terminsprøver og afgangsprøver er nogle måneder ude i fremtiden, er det allerede nu tid til at kigge på, om jeres trådløse netværk er gearet til prøverne.

Vi tilbyder at komme forbi jer, uden beregning, for at se, hvordan jeres netværk kan optimeres, så alle elever har de bedst mulige forudsætninger.

Vi laver en individuel og ærlig vurdering, og vi tilpasser opsætningen, så I har det bedst mulige netværk over hele skolen.

P.t. udruller vi Wi-Fi 6, som giver en hurtig og stabil dækning over hele skolen. Vi sørger naturligvis for, at det altid fungerer.

Wi-Fi 6 giver op til en femdobling af hastigheden på netværket, og eliminerer samtidig risikoen for et overbelastet net til eksamen.

Dermed er det slut med elever, der ikke kan indlæse videoer, hvor der er forsinkelser på lyden, og hvor det tager evigheder at printe.

Vil du have et uforpligtende besøg og tilbud?

Ring til Mogens fra Sanders IT Service på 2972 7490 eller skriv til mogens@sanders.dk for at høre mere og for at få et skræddersyet tilbud.