En femdobling af hastigheden på netværket – lyder det som noget, du kunne tænke dig, så læs med her.

Du har måske oplevet frustrationen over elever, der bliver smidt af netværket under en terminsprøve eller en eksamen. Elever, der ikke kan indlæse videoer, hvor der er forsinkelser på lyden, eller hvor det tager uendeligheder at printe til de skriftlige eksaminer?

Med den nye standard, Wi-Fi 6, er det nu fortid.

Wi-Fi 6 leverer et kraftigt og stabilt trådløst netværk, der eliminerer risikoen for et overbelastet net til eksamen.

Vi har netop opsat Wi-Fi 6 hos Sct. Joseph Søstrenes skole i Charlottenlund, der hidtil har kørt med to generationer ældre netværk.

Rasmus Stockmar, der er IT-vejleder på skolen fortæller:
“Wi-Fi 6 betyder rigtigt meget for trafikken – der opstår ikke flaskehalse, når flere elever bruger netværket til f.eks. grafik eller print under eksamen.

Vi fik opsat Wi-Fi 6 en uge før eksamen, og alt gik fuldstændigt uproblematisk. Vi er nu derfor i gang med en større udrulning til hele skolen, hvor vi indtil videre har opgraderet fra 5. klasse, hele udskolingen, samt salen hvor vi afholder prøver.”

Netop den trådløse forbindelse er kendt for hos mange skoler at volde problemer. Kører man på et ældre netværk kan hver access point, der udsender Wi-Fi, leverer mellem 60-100 mbit. Med Wi-Fi 6 kan der nu leveres minimum 5-600 mbit/s i hvert access point, hvilket giver en bedre udnyttelse af forbindelsen.

Et skifte til Wi-Fi 6 kan med andre ord eliminere risikoen for, at problemer med netværket under afvikling af en eksamen er lokalt hos jer.

Ønsker du et tilbud på at få opsat Wi-Fi 6, kan du kontakte Mogens direkte på 29 72 74 90 eller skriv på mogens@sanders.dk